Тојо Набљудувајте Г Мраз 285 45Р 111Т ХЛ ГУМА

Тојо Набљудувајте Г Мраз 285 45Р 111Т ХЛ ГУМА

Това е достапна
DEN 4771.68
Количината на стоката:

Тојо Набљудувајте Г3 Мраз 285/45Р19 111Т ХЛ Гума Дизајнирана За тешки зимски услови, Набљудувајте Г3-Мраз комбинира одлични перформанси со удобност при возење. За областите што доживуваат тешки зими, оваа гума може да се навртува за дополнително влечење на мраз и набиен снег. Оптимизираното поставување на дупката за обетка обезбедува подобра влечна сила и потивко возење со помалку столпчиња. - НОВО ПОМЕКО СОЕДИНЕНИЕ СО ВИСОКА СИЛИКА-Обезбедува блоковите на шарите да останат флексибилни на пониски температури. Го подобрува влажното сопирање и ракување дури и при пониски температури. - ОПТИМИЗИРАНО ПОСТАВУВАЊЕ ДУПКА ЗА ОБЕТКА-Го Подобрува контактот на патот и влечењето со помалку столпчиња. Ја намалува бучавата, што резултира со потивко возење. - ГОЛЕМИ БЛОКОВИ НА ШАРИТЕ ВО ФОРМА НА БУКВАТА У со РАБ НА ЗАБОТ-Фатете се за снегот за подобро влечење и сопирање. - ДИЗАЈН НА РАБОТ НА МЕНУВАЧОТ ВО ДУПКАТА за ОБЕТКА-Обезбедува подобра влечна сила за време на свиоци и сопирање. - МИКРОБИТ ТЕХНОЛОГИЈА-Ја Подобрува влечната сила додека лушпите од мелен орев копаат и гризат во снегот и мразот. Еколошки природен материјал. -3Д МУЛТИ-БРАНОВИ ШИПКИ СО ВИСОКА ГУСТИНА-Ја Зголемува ригидноста на блокот на шарата за подобра влечна сила на мразот. Ја подобрува влечната сила на мразот и компактниот снег за време на свиоци, сопирање и забрзување.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата