Ламинат на Хилари колекција во Гранола -

Ламинат на Хилари колекција во Гранола -

Това е достапна
DEN 3.00
Количината на стоката:

20 години станбени и 5 години комерцијални гаранции обезбедуваат леснотија на умот при изборот на вашиот тротоарите. Инсталација на лесен клик на плови без да се бара дополнителна поддршка или лепила.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата