Acdelco GM Оригинална опрема пумпа за гориво и модул на сензор за ниво со заптивка MU1653

Acdelco GM Оригинална опрема пумпа за гориво и модул на сензор за ниво со заптивка MU1653

Това е достапна
DEN 0.67
Количината на стоката:

ACDELCO GM Оригинална опрема Пумпа за гориво и собранија на испраќачот на гориво се заменети за GM-препорачани за оригиналните компоненти на вашето возило. Овие склопови помагаат во снабдувањето на моторот на вашето возило со стабилно, сигурно снабдување со гориво. Овие собранија на пумпа за гориво со оригинална опрема и испраќачи на гориво се произведени за да одговараат на вашето ГМ возило, обезбедувајќи ги истите перформанси, издржливост и животен век што ги очекувате од Generalенерал моторс. ГМ Оригинални делови со модули за пумпа за гориво се дизајнирани, дизајнирани и тестирани според ригорозни стандарди и се поддржани од „Generalенерал моторс“. Овие склопови на модули помагаат да се испорача гориво до инјекторите за гориво на вашето возило, обезбедувајќи стабилно, сигурно снабдување со гориво на моторот на вашето возило. Оригиналните делови на ГМ се вистинските делови на ОЕ инсталирани за време на производство или потврдени од „Generalенерал моторс“ за ГМ возила. Некои оригинални делови на ГМ можеби порано се појавија како оригинална опрема Acdelco GM (OE). ⚠ Предупредување : Рак и репродуктивна штета - https : //www.p65warnings.ca.gov.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата