Комплет за врски за нишање на гаранција

Комплет за врски за нишање на гаранција

Това е достапна
DEN 3.33
Количината на стоката:

Комплетите за стабилизатор на стабилизаторот TRW TRW стабилизатор Врските се произведуваат од алуминиум, челик отпорен на корозија или засилена пластика од стакло-влакна за да одговараат на оригиналниот дизајн на опрема, кој обезбедува подобрена економичност на горивото, пониски емисии и одлична удобност во возењето. Карактеристики и придобивки : Произведено од алуминиум, челик отпорен на корозија или засилена пластика за стакло-влакна за да одговара на ОЕ Дизајн обезбедува подобрена економичност на горивото, пониските емисии и одличната удобност за возење Намалување на тежината и вибрациите на амортизацијата докажани челични верзии кога материјалот за стаклени влакна е несоодветен поради вчитувањето Услови или ограничувања на вселената TRW 3/36 Комплет за врски за нишање на гаранција.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата