Белиот пердув Сликарство печатење на завиткано платно

Белиот пердув Сликарство печатење на завиткано платно

Това е достапна
DEN 0.67
Количината на стоката:

Големина 36 " H x 24 "W x 1,5 " d - целокупна ширина - страна на страна : -24 ". Печатење на ликовно платно од колективниот уметнички колектив Мармонт Хил. Големина 36 " H x 24 "W x 1,5 " D - Севкупна тежина на производот : -7 bs.5 " Г - целосна длабочина - предна до грб : -1. Севкупна тежина на производот : 6,5 фунти. Предмет : -илдлиран. Севкупна длабочина - предна до грб : 1,5". -Материјал : платно. Севкупна ширина - страна на страна : 12 ". Уметник : -Jуди Сталус. Севкупна длабочина - предна до грб : 1,5". Големина (36" H x 24 "W x 1. Професионално се протегаше рака. Примарен уметнички материјал : платно. Големина (24" H x 16 "W x 1. Севкупна длабочина - предна до грб : 1,5".5" D) : Голем 33 "-40". Временски период : современ. Боја : -Маликолор. -Најно уметност платно печати од колективот на уметноста Мармонт Хил. Големина (18 "H x 12" W x 1,5 "D) : Мал 18" -24 ". Големина 36 " H x 24 "W x 1. Севкупна тежина на производот : 6 фунти. Пол : Неутрален. Севкупна ширина - од страна на страна : 16 ". Големина 36 "H x 24 " W x 1. Уметник : yуди Сталус. -Рарт од yуди Сталус. Големина 24 "H x 16" W x 1,5 "D целосна висина - од горе до дно : 24". Големина (30 "H x 20" W x 1,5 "D) : Среден 25" -32 ".5 "d - големина : -large 33 " - 40 ". Среден : Giclee Printed. Големина (60 "H x 40" W x 1. Севкупна тежина на производот : 5 фунти. Материјал : платно. Севкупна длабочина - предна до грб : 1,5". Уметнички дела од yуди Сталус. Севкупна длабочина - предна до грб : 1,5". Големина 60 "H x 40" W x 1,5 "D целосна висина - од горе до дно : 60". Севкупна тежина на производот : 7 фунти. Временски период : -образно. Тип на производ : -Отпечаток на сликарство. Тип на производ : Печатење на сликарство. Големина 36 "H x 24" W x 1,5 "D целосна висина - од горе до дно : 36". -Професионално се протегаше рака.5" D) : мали 18 "-24".5 "D) : преголем 41" и погоре. Средна : -икула печатена. Големина 30 "H x 20" W x 1,5 "D целосна висина - од горе до дно : 30". Галерија завиткана во одржливо, невородно дрво. Големина 45 "H x 30" W x 1,5 "D целосна висина - од горе до дно : 45". Димензии : големина 36 " h x 24 "w x 1,5 " d - целосна висина - горе - Топ до дното : -36 ".

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата