Сензор за позиција на гаснење на гаснење за замена, компатибилен со 1985- Форд Бронко 1985- F- 8Cyl 6Cyl 5.0L 5.8L 4,9L

Сензор за позиција на гаснење на гаснење за замена, компатибилен со 1985- Форд Бронко 1985- F- 8Cyl 6Cyl 5.0L 5.8L 4,9L

Това е достапна
DEN 3.00
Количината на стоката:

Специфично за производи Специфирање на типот : Директна замена Продадена е продадена : Продадена индивидуално Конфигурација : 3-про-куршум женски терминал; 1 машки конекција : тип на куршум; 3-prong female terminal Interchange Part Number : TH44,CX1228,SS10426 Warranty : 1-year unlimited-mileage warranty Manufactured from top quality components, this is your best option and inexpensive replacement for your rebuild, repair, and maintenance needs - an OE replacement product for your Оштетен или стари фабрички дел. BASE87-91 E-150 ECONOLINE CUSECUSE86-96 E-150 ECONOLINE XL86 E-150 ECONOLINE CLUB WAGON BASE92-96 E-150 ECONOLINE CLUB WAGON CHATEAE87-96 E-150 ECONOLINE CLUB WAGON WAGON CUSECUSE86-91 E-150 E-150 ECONOLINE CLUB WAGON XL86- 96 E-150 Econoline Club Wagon XLT86, 92-96 E-250 Econoline Base87-91 E-250 Econoline Custom86-96 E-250 Econoline XL86 E-250 Econoline Club Wagon Base87-91 E-250 Econoline Club Wagon Custom86-91 E -250 Еконолин клуб вагон (подмодел : XL, XLT) 86, 92-96 E-350 Econoline Base87-91 E-350 Econoline Custom86-96 E-350 Econoline XL86 E-350 E-350 Econoline Club Wagon Bason Base87-96 E-350 Econoline Club Wagon Custom92-93 E-350 Econoline Club Wagon Custom HD86-91 E-350 Econoline Club Wagon XL94-96 E-350 Econoline Club Wagon XL HD86-89, 91-96 E-350 E-350 Econoline Club Wagon XLT92-96 E-350 Econoline Econoline Клуб вагон (подмодел : Шато, Шато ХД, XLT HD) 85-86 F-150 BASE87-92 F-150 CUSTER94 F-150 Lightning85-96 F-150 XL93-96 F-150 XLT INTERCHANGE SORTER Број : TH44, CX1228, SS10426 Fits Select : 1985-1996 FORD F150 1986-1997 FORD F350 1985-1996 FORD F250 1994-1995 FORD BRONCO 1985 FORD MUSTANG LX/GT 1992-1993,1995-1996 FORD ECONOLINE E150 VAN 1991,1994 FORD ECONOLINE E350 CUTAWAY VAN 1985 -1993 Ford Bronco U100 1990 Ford Econoline E350 van 1986 Ford Econoline S350 Super Duty Van 1988-1989 Ford Econoline E350 Super Duty Van 1987 Ford Econoline E350 комерцијална соблечена шасија и повеќе -Додадете го вашето возило на нашето вклопување во нашето вклопување за проверка.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата