Јамаха yac-rvo супериорно масло од вентил, синтетичко, 38 мл

Јамаха yac-rvo супериорно масло од вентил, синтетичко, 38 мл

Това е достапна
DEN 2191.84
Количината на стоката:

Новата синтетичка формула Јамаха масла за супериорни вентили се засноваат на новоразвиената синтетичка формула. Синтетичката формула за супериорна вентил нафта е поконзистентна од масла засновани на минерали и обезбедува супериорни перформанси во сите околини за играње. Напредната формула се произведува со употреба на конзистентна големина на молекула. Стандардните масла за вентили содржат минерално масло, кое е составено од молекули кои се разликуваат по големина. Разновидната молекула шминка на минерално масло му овозможува на маслото да испари со нерамна брзина, оставајќи зад себе честички со висока вискозност. Дури и молекулите што се наоѓаат во новата синтетичка формула на маслото од супериорна вентил Јамаха овозможуваат маслото да испари непречено, гарантирајќи подолг живот и екстремно реагирачко дејство. Наменето за инструменти со редовно дозвола за вентил. Јамаха yac-rvo супериорно масло за вентил, синтетичко, 38мл : одлично за секој инструмент од студент до професионалец. Содржи уникатен антикорозивен агент, кој во голема мерка ја надминува конкуренцијата. Новиот додаток ги спречува сите видови на корозија и ќе ги заштити вентилите и валците во скоро секоја околина за играње. Контејнер отпорен на деца за да се направи овој безбеден производ за сите.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата