- Линк ЦПЕ 2.4 Гхз 300мбпс дби Отворено ЦПЕ

- Линк ЦПЕ 2.4 Гхз 300мбпс дби Отворено ЦПЕ

Това е достапна
DEN 1759.20
Количината на стоката:

2.4 GHz 300 Mbps 9d Bi ОТВОРЕНО CPE Изградена во 9d Bi 2x2 двојна поларизирана насочена мимо антена. Прилагодлива Моќност на преносот од 0 до 27d Bm/500m W. Потрошувачка на енергија : 10,5 Вати Макс, Забелешка : Кога се распоредува со Пасивна По, моќноста извлечена од изворот на енергија ќе биде поголема за одредена сума во зависност од должината на кабелот за поврзување. Оптимизации на нивото на системот за безжичен пренос со долг дострел од повеќе од 5 километри (само за спарен пренос Од Точка до Точка или точка До Повеќе Точки). Тп Линк фарос тдма (Временска Поделба Повеќекратен Пристап) технологијата ги подобрува Перформансите на производот во пропусната моќ, Капацитетот и Перформансите на латентноста. Централизиран систем за управување Фарос Контрола. Ап/ клиент/ ап рутер/ ап клиент рутер (WISP) режими на работа. Пасивниот адаптер По Поддржува Моќност до 60 Метри (200 Стапки) над распоредувањето На Етернет и овозможува уредот да се ресетира од далечина.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата