Делта Виндемер: Излив На Када-Славина За Пренасочување На Влечење

Делта Виндемер: Излив На Када-Славина За Пренасочување На Влечење

Това е достапна
DEN 1199.20
Количината на стоката:

Делта РП81273ОБ Када Излив-Повлекување Пренасочувач. Брендот Делта живее според три принципи : водата има моќ да го трансформира начинот на кој луѓето се чувствуваат секој ден, може да има магија во едноставни решенија и иновациите течат од човечкиот увид. Инспирирани од потребите на нашите клиенти, ви донесовме технолошка магија со иновации со едноставно решение Како Touch2 O®, Magnatite® Docking и H2 Okinetic® Технологии. Карактеристики : Излив На Када - Пренасочувач На Влечење. Спецификации : Гаранција На Производителот : Славина И Завршна Доживотна Ограничена Гаранција. Инсталација : Када Излив. Заврши : Масло Нанесуваат Бронза.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата