Livingивеење на светскиот луксузен живеалиште, големо

Livingивеење на светскиот луксузен живеалиште, големо

Това е достапна
DEN 1263.84
Количината на стоката:

Врвот на жицата лесно се отвора за пристап внатре и има жица врата од предната страна за дополнителна пристапност. Cageицата кафез е елегантно стилизиран, со странични страни на црвена жица и бела жица. Cageицата кафез е елегантно стилизиран, со странични страни на црвена жица и бела жица. Врвот на жицата лесно се отвора за пристап внатре и има жица врата од предната страна за дополнителна пристапност. Хибридниот кафез, кој се состои од горната рамка на жицата и пластичната дно, обезбедува безбедно, добро вентилирано и удобно место за мали миленичиња. Livingивеење на светскиот луксузен живеалиште, големо, обезбедува сè што ви треба за безбедно сместување на зајаци за миленичиња, заморчиња и чинчили. Хибридниот кафез, кој се состои од горната рамка на жицата и пластичната дно, обезбедува безбедно, добро вентилирано и удобно место за мали миленичиња. Living World Deluxe Habitat доаѓа со шише со вода за капење и чувар на сено, и двете се наоѓаат надвор од кафезот за да заштедат простор за внатрешни работи и да овозможат лесен пристап за одржување.Livingивеење на светскиот луксузен живеалиште, големо, обезбедува сè што ви треба за безбедно сместување на зајаци за миленичиња, заморчиња и чинчили. Habивеалиште кое обезбедува сè што ви треба за безбедно сместување на мали животни, добро вентилирани и удобни производи вклучуваат балкон со целосен кафез со жица со чисто пластично дно, рампа за пристап, чинија за храна за доказ за храна, шише за вода за капење и потребни алатки за чувари на сено и потребни алатки за чувари на сено Собрани за неколку минути со употреба на четири лесни за употреба пластични клипови со 37,8 инчи должина x 22,4 инчи ширина x 22 инчи висина. Просторот за криење под балконот му обезбедува на вашето мало милениче тивко и сигурно место за скривање. Livingивиот светски луксузен живеалиште вклучува балкон со рампа за пристап и чинија за храна за доказ што го обезбедува подот на балконот.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата