Халкфит Олимписка Гумена Браник Плоча Со Вметнување Од Нерѓосувачки Челик, Виолетова, 55лб

Халкфит Олимписка Гумена Браник Плоча Со Вметнување Од Нерѓосувачки Челик, Виолетова, 55лб

Това е достапна
DEN 5119.68
Количината на стоката:

Браник плочи се изградени од висока густина гума со цврсти нерѓосувачки челик инсерти кои можат да издржат повторени капки и со минимално отскокнување. Секоја браник плоча има внатрешен прстен со дијаметар од 2 " и одговара на секоја олимписка мрена, гира или санка со дијаметар од 2". Секоја плоча на браникот е кодирана во боја за лесна идентификација и означена и во фунти и во килограми. ВАЖНО-плочите од 10 килограми можат ДА се наведнуваат КОГА ЌЕ паднат САМИ додека се на Браник со Мрена плочите се изградени од гума со висока густина со цврсти влошки од нерѓосувачки челик кои можат да издржат повторени капки и со минимално отскокнување. Секоја браник плоча има внатрешен прстен со дијаметар од 2" и одговара на секоја олимписка мрена, гира или санка со дијаметар од 2". Секоја плоча на браникот е кодирана во боја за лесна идентификација и означена и во фунти и во килограми. Продаден како единечен (НЕ пар) - 10 Килограми, 15 Килограми, 25 Килограми, 35 Килограми, 45 Килограми, 55 Килограми. ВАЖНО-плочите од 10 килограми може да се наведнуваат КОГА ЌЕ паднат САМИ додека се на мрена.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата