Монопол: Монопол Д-Р Сзо

Монопол: Монопол Д-Р Сзо

Това е достапна
DEN 0.67
Количината на стоката:

Патувајте низ времето и просторот Со Докторот кој колекционери на 50-годишнината Издание На Монопол додека купувате, продавате и тргувате со иконски епизоди, вселенски бродови и знаменитости кои опфаќаат милијарди години низ Универзумот Доктор Ху. Отровното Небо, Добриот Човек Оди Во Војна, Далекс и Лакот На Бесконечноста се подготвени за зграпчување додека го поставувате вашиот курс за успех и се борите да го поседувате сето тоа. Вклучува 6 сопствени токени врз основа На Костимите На Лекарите низ неговите регенерации : Седмиот Докторски Чадор, Вториот Докторски Рекордер, Петтиот Лекари Целер, Единаесеттиот Лекари Лак Вратоврска, Звучниот Шрафцигер И Четвртиот Лекари Шамија Патуваат низ времето и просторот Со Докторот кој 50-годишнината Колектори Издание На Монопол додека купувате, продавате и тргувате со иконски епизоди, вселенски бродови и знаменитости кои опфаќаат милијарди години низ универзумот на докторот сзо. Отровното Небо, Добриот Човек Оди Во Војна, Далекс и Лакот На Бесконечноста се подготвени за зграпчување додека го поставувате вашиот курс за успех и се борите да го поседувате сето тоа. Вклучува 6 сопствени токени врз основа На Костимите На Лекарите низ неговите регенерации : Седмиот Лекарски Чадор, Вториот Докторски Рекордер, Петтиот Доктор Целер, Единаесеттиот Лекари Лак Вратоврска, Звучниот Шрафцигер и Четвртиот Лекарски шал.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата