Патрола на шепа - Плејсет на храмови на мајмуни

Патрола на шепа - Плејсет на храмови на мајмуни

Това е достапна
DEN 1.00
Количината на стоката:

Тоа е трагач за спасување во Патрол Патрол Мајмун Патрол. Оваа авантура со теми од џунгла ги вклучува новите Tracker Tracker Pup Pup Pup, неговиот пријател Манди Мајмун, возилото на Tracker и тони забава! Поместете го тракерот нагоре на лифтот, надолу по лозите или преку вратата од стапицата во потрагата по Менди. Вклучете ги светлата и звуците со притискање на копче! Откако пребарувањето ќе заврши, претворете го храмот Мајмун во команден центар за мисија за следната мисија! Соберете ги сите кутриња и возила за спасување во џунгла од шепа, за да ги рекреираат уште повеќе мисии (секоја се продава одделно). Патролата на шепата е во ролна со играта на храмот Мајмун! Храмот на мајмуните има вистински светла и звуци, врата од стапици и новиот трагач за кученца!. Храмот лесно се претвора во команден центар за кученце за да ве испрати на следните мисии за спасување!. Соберете ги сите фигури и возила за спасување во џунгла Paw Patrol за уште позабавно! Секоја продадена одделно . Платежот на храмот Мајмун е на возраст од 3+ и бара 3 батерии LR44 (вклучени) . Предупредување : опасност од гушење - мали делови. Не за деца под 3 години.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата