Рачно изработен цветен стил 5 '8' стапала Правоаголна волна област - памук доцна поддржувач - килим во затворен простор, слонова коска

Рачно изработен цветен стил 5 '8' стапала Правоаголна волна област - памук доцна поддржувач - килим во затворен простор, слонова

Това е достапна
DEN 901.44
Количината на стоката:

Рачно изработено (рачно зафатено) 100% килим за волна од волна со памук и природна поддршка од латекс. Само за затворено употреба. Се препорачува рампа за килими и професионално чистење. Упатство за корисници- Избегнувајте продолжена влага. Вакуумот редовно и/или тресете за да се отстрани прашината. Не повлекувајте никакви лабави нишки. Користете ножици за едноставно да ги исечете краевите. Истурите на размачкани веднаш со бела крпа. Суровите хемикалии можат да го оштетат или избледат килимот. Користете заштитници на килими под тежок мебел. Оригинален 100% волна куп. Памук/природна поддршка од латекс. Материјал : Волна. Големина : 5 'x 8' правоаголник. Направено во Индија.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата