EverSertart MA олово кисела автомобилска батерија, групна големина H волт, CCA

EverSertart MA олово кисела автомобилска батерија, групна големина H волт, CCA

Това е достапна
DEN 3.33
Количината на стоката:

Напојувајте го вашето возило со автомобилската батерија Ever Sertart Maxx, големината на групата H6. Со гаранција од три години оваа батерија нема да ве изневери. Компатибилен со опсегот на правење, модели и години, тој е погодно лоцирано врвни натписи за лесно поврзување на позитивните и негативните терминали. Оваа батерија за автомобили во олово киселина испорачува 730 ладни засилувачи за ладни врски за сигурни стартувања во сите временски услови и може да бидат погодно инсталирани и тестирани во локален центар за авто -нега. Ever Sertart Maxx Lead Acid Acid Actomotive Battery, Group Size H6 • Максимална почетна моќност • 3 години бесплатна гаранција за замена • Бесплатно одржување • Напон : 12 волти • Засилувачи на ладни врски : 730 • Резервен капацитет 115 минути • Материјал за куќиште : Полипропилен • Тип на оловна киселина : Почеток • Хемија : Олово киселина • Дизајн на олово киселина : Поплавен • Терминален тип : SAE • Терминална локација : горе. Батеријата се вклопува во разни прави, модели и години . Бесплатно тестирање и инсталација на батерии во вашиот локален центар за автомобили. • Ако треба да се ослободите од старата батерија, има бесплатно рециклирање на батеријата на олово на вашиот локален. Прикажаната цена не го вклучува основното полнење на батеријата (варира по состојба). Оценките можат да варираат по продавница.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата