Стерилит Главни 8-парчиња покриени со садови, сина атол, случај од 4

Стерилит Главни 8-парчиња покриени со садови, сина атол, случај од 4

Това е достапна
DEN 0.33
Количината на стоката:

Комплетот за покриени со садови од 8 парчиња вклучува четири чинии со капаци. Чашите се 1-1/2 квартови, 2-1/2 квартови, четири квартови и 5-1/2 квартови за да се овозможи употреба во сите функции за готвење. Овие производи се собраа едни во други за ефикасно складирање и карактеристики на бандажи за лесно истурање. Сите капаци се прилепуваат цврсто за да ги задржат содржините од истурање за време на транспортот. Исто така, овие артикли се без БПА и без фталат. Стерилитни главни мрежи со покрив од 8 парчиња, сина атол, случај од 4 : 1-1/2 кварта, 2-1/2 кварта, 4 кварта и 5-1/2 квартални капацитети. Тесни капаци за фитинг. Изматете го раб за лесно истурање. Купови магацини собрани едни во други за лесно складирање. Безбедна машина за миење садови. БПА-без и без фталат. Модел# 07470904 M.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата