Јадро на грејачот HVAC

Јадро на грејачот HVAC

Това е достапна
DEN 2.00
Количината на стоката:

OSC Premium Новите јадра на автомобилски грејачи се дизајнирани да се формираат и функцијата на оригиналната опрема. Јадрата на грејачот на OSC се технички напредни и изработени од алуминиум од премиум одделение. Цевките се кадмиум позлатени внатре и надвор за да се спречи предвремено откажување. Секое јадро на грејачот е тестирано индивидуално. Сите потребни пена и додатоци се вклучени во секоја единица. Белешка : Сите јадра на грејачот на OSC се направени од алуминиум. Тие се директна замена за јадрото на грејач дизајниран од бакар. OSC 99111 HVAC Geater Core.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата