Acdelco Вистински Gm Повторно Произведен Алтернатор, Засилувач Одговара изберете: 1996-CHEVROLET GMT-400, 1996-CHEVROLET TAHOE

Acdelco Вистински Gm Повторно Произведен Алтернатор, Засилувач Одговара изберете: 1996-CHEVROLET GMT-400, 1996-CHEVROLET TAHOE

Това е достапна
DEN 3.33
Количината на стоката:

Алтернатор 140 Засилувач ACDelco GM OE Повторно Произведени Алтернатор, 140 Засилувач 321-2142 Дополнителни Функции Волти : 12 VDC. Одговара Изберете : 1998-2000 ШЕВРОЛЕТ ГМТ-400 1996-1997 ШЕВРОЛЕТ ГМТ-400 8 Цил 5.7 Л 1998-1999 ШЕВРОЛЕТ ТАХО 1998-1999 ШЕВРОЛЕТ ПРИГРАДСКИ 1998-2000 ГМЦ СИЕРА 1996-1997 ШЕВРОЛЕТ тахо 8 Цил 5.7 л 1999 ГМЦ ДЕНАЛИ 1996-1997 ГМЦ СИЕРА 8 ЦИЛ 5.7 Л 1998-2000 Шевролет ЕКСПРЕС Г3500 1998-1999 ГМЦ ПРИГРАДСКИ 1996-1997 ШЕВРОЛЕТ ПРИГРАДСКИ 8 ЦИЛ 5.7 Л 1998-2000 ШЕВРОЛЕТ ЕКСПРЕС Г1500 1999-2000 КАДИЛАК ЕСКАЛАДА 2000 ШЕВРОЛЕТ ТАХО Ц1500 1996-1997 гмц Јукон 8 ЦИЛ 5.7 Л 1998-2000 ГМЦ САВАНА 1998-2000 ШЕВРОЛЕТ ЕКСПРЕС Г2500 1999 ГМЦ НОВА СИЕРА 1996-1997 ГМЦ ПРИГРАДСКИ 8 ЦИЛ 5.7 л 1998,2000 ГМЦ ЈУКОН И ПОВЕЌЕ - ДОДАДЕТЕ ГО ВАШЕТО ВОЗИЛО ВО НАШИОТ ДОДАТОК ЗА ВКЛОПУВАЊЕ ЗА ДА ПРОВЕРИТЕ.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата