Петар, Павле И Марија Песна: Пијано Вокални Акорди

Петар, Павле И Марија Песна: Пијано Вокални Акорди

Това е достапна
DEN 331.36
Количината на стоката:

Сеќавања на пејачите, дискографија, акордни дијаграми за пет инструменти, плус 42 американски народни омилени сите во една одлична песна! Еве само неколку : Издувам (Волшебниот Змеј) * Ако Го Имав Мојот Пат * А 'Оалин' * О, Рок Мојата Душа * Врне * Една Љубезна Услуга. (Пијано/Вокал/Гитара Уметник Песна). Сеќавања на пејачите, дискографија, акордни дијаграми за пет инструменти, плус 42 американски народни омилени сите во една одлична книга со песни! Песните вклучуваат : Издувам (Волшебниот Змеј) * Ако Го Имав Мојот Пат * А 'Оалин' * О, Рок Мојата Душа * Врне * Еден Вид Услуга * и повеќе. Петар, Павле Марија Песна.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата