Пирели скорпија зима 245 60- ч гума

Пирели скорпија зима 245 60- ч гума

Това е достапна
DEN 4631.04
Количината на стоката:

Новото соединение за зимска временска гума ја зголемува зимската временска влечење, што им овозможува на гумата да го намали отпорот на тркалање. Како резултат, гумата се стабилизира во однос на возењето притисок и одговорноста на управувачот на командите на возачот станува побрза и поточна, дозволувајќи им на гумата да се контролира со леснотија во сите зимски услови. Дизајнот на шарите цврсто го зафаќа патот во сите зимски услови, додека опсежните жлебови спречуваат хидропланирање со напредните евакуации на вода и слаби. Специјалниот нов профил на мувла и режисерскиот симетричен дизајн на шарите, во кој има модуларен блок геометрија и распоред на SIPE, го подобруваат зимското ракување со времето.Зимски репрезентации на Пирели Скорпион и придобивки од временските услови на време влечење, дури и на мраз и снежни патишта. Производот може да варира од сликата. Зимата Скорпион е многу ефикасна и еколошка. Бидејќи отпорноста на тркалање е намалена, гумата нуди одлична потрошувачка на гориво и нивоа на емисија на CO2 од страна на возилото. Работникот за гуми не е вклучен. Тие цврсто ја зафаќаат површината на патот и одржуваат постојан контакт со патот. Секвенцата на блокот на шарите на рамената обезбедува дополнителни рабови за гризење во сите зимски временски услови, вклучително и на мраз и снег, за подобрување на способноста и моќта на аголот и маневрирањето. Засилената способност за зафаќање на патиштата и анти-хидропланирање ја подобруваат контролата на зимското време. Зголемените способности за прицврстување и сопирање обезбедуваат одлична безбедност во возењето. Ова ја подобрува стабилноста на возењето и прецизноста на управувачот. Постојаниот контакт на Tread му овозможува на шарата да генерира триење во моментот на сопирање, што го скратува растојанието за сопирање и нуди посигурно запирање. Посебната комбинација на профилот на калапот и специјалната шара Моделот обезбеди побезбедна способност за прицврстување и сопирање.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата