Компатибилен T200XL сет на производи со висок принос на црно мастило касети

Компатибилен T200XL сет на производи со висок принос на црно мастило касети

Това е достапна
DEN 639.52
Количината на стоката:

ЛД -касетите се произведуваат во меѓународно овластена фабрика ISO 9002. Овој LD компатибилен T200 XL120 (T200120) Касети за изразување XP-200, XP300, XP-310, XP-400, XP-410 и работната сила WF-2520, WF-2530, WF-2540 е високо квалитетна компатибилна ставка од нашата компатибилна јадро Колекција. Ова ќе биде совршено погодно за сите канцелариски и станбени употреба со високи перформанси. Го заменува оригиналниот дел од вашата машина. Создадете материјали што се издвојуваат со овие производи. Тие помагаат да се задржи секој канцелариски простор раздвижен и ефикасно да работи без разлика дали работи на отпечатоци на важни белешки за презентација или флаери што привлекуваат внимание. Производот е кертриџ за мастило за печатач. Бојата на производот е црна. Сет од 8 касети со висок принос.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата