Касетата компатибилен со Lexmark 80C1SC0, 801SC компатибилен тонер- cyan

Касетата компатибилен со Lexmark 80C1SC0, 801SC компатибилен тонер- cyan

Това е достапна
DEN 782.24
Количината на стоката:

Ова е компатибилен кертриџ, не произведен од Lexmark. Тоа е компатибилен кертриџ и работи со печатачи на Lexmark. Тонер кертриџ за употреба со Lexmark CX310 N, CX310 DN, CX410 DTE, CX410 E, CX410 DE, CX510 DE, CX510 DHE, CX510 DTHE. Компатибилен со Lexmark 80 C1 SC0, 801 SC - цијан. Models Models : CX310 N, CX310 DN, CX410 DTE, CX410 E, CX410 DE, CX510 DE, CX510 DHE, CX510 DTHE овој Lexmark 80 C1 SC0, 801 SC компатибилен тонер-cyan е одлична тонерска ставка со намалена цена под 70 $. За употреба со Lexmark CX310 N, CX310 DN, CX410 DTE, CX410 E, CX410 DE, CX510 DE, CX510 DHE, CX510 DTHE. За употреба со Lexmark 80 C1 SC0, 801 SC. Принос : 2000. кертриџ за тонер.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата