Груб Водич За Мали Блуз-Винил

Груб Водич За Мали Блуз-Винил

Това е достапна
DEN 1.67
Количината на стоката:

Од срцето на главниот град бамако до богатите музички почви На Ниафунке, Мали стана синоним за суровиот пустински блуз звук. Одликувајќи се со лајкови на легендарниот Бенд Туарег Тартит, Како и Сонгаи Блузман Самба Туре, овој Груб Водич вклучува и песни од други неопеани херои, од кои сите имаат иста цел да ја зачуваат културата под сериозна закана РАЗНИ УМЕТНИЦИ - Груб Водич За Мали Блуз - Винил. 2019. Од срцето на главниот град бамако до богатите музички почви На Ниафунке, Мали стана синоним за суровиот пустински блуз звук. Одликувајќи се со легендарниот Бенд Туарег Тартит, Како и Сонгаи Блузман Самба Туре, овој Груб Водич вклучува и песни од други неопеани херои, од кои сите ја делат истата цел за зачувување на културата под сериозна закана.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата