В Експанзија Вентил -- Блок Експанзија Вентил

В Експанзија Вентил -- Блок Експанзија Вентил

Това е достапна
DEN 3.33
Количината на стоката:

ЕКСПАНЗИОНИОТ вентил UAC a/c изгради репутација во автомобилската индустрија за квалитет и изработка. Ние произведуваме вентил за проширување на вентилот за речиси секој автомобил на патот денес. UAC a/c експанзиониот вентил е достапен за употреба на и надвор од патот и е дизајниран за сите временски услови. UAC ЕКС 529485 C Блок Експанзија Вентил.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата