Мото Метал Лиен Алуминиум Раб МО 6Х5. Г-БЛК МИЛ RЦЦ, МО99221068918Н

Мото Метал Лиен Алуминиум Раб МО 6Х5. Г-БЛК МИЛ RЦЦ, МО99221068918Н

Това е достапна
DEN 0.33
Количината на стоката:

Основана во 2002 Година Мото Метал е создаден за гласно. Оние кои на крајот стојат обединети за да ја одбранат својата личност на еклектичен бунт пред општеството. Не за мејнстримот за дивината. Мото Металните тркала се крајниот симбол на културата на непогрешливи поединци. Како и нивните сопственици, тие не играат според правилата. Тие се последниот дел од машината изградена за да ја оспори нормата гласно и подготвена да испушти вилици. Мото Метал Лиен Алуминиум Раб МО992 20Х10 6Х5, 5 Г-БЛК МЕЛНИЦА RЦЦ-18ММ, МО99221068918Н. МО99221068918Н. 6Х5, 5 шема на завртки. Материјал : Леано Алуминиум.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата