Iwc Лаборатории-Безбедност: Основи На Криптографија И Практична Употреба

Iwc Лаборатории-Безбедност: Основи На Криптографија И Практична Употреба

Това е достапна
DEN 405.60
Количината на стоката:

Дали сакате да дознаете повеќе за енкрипција со рацете на лаборатории за спроведување на криптографија? Дали сакате да дознаете за хакирање лозинка, хаш и датотеки? Дали студирате за сертификација за сајбер-безбедност и сакате да бидете сигурни дека ќе го поминете делот"крипто" од тестот? Потоа, оваа книга е за вас.Оваа книга е дизајнирана да ја покрие основната покриеност на најчесто користените напади на шифрирање и шифрирање заедно со некои практични лаборатории. Добијте основно разбирање за шифрирањето што се користи во нашиот секојдневен живот во претпријатијата, владата и личните средини. Со практичен пример за употреба, можете да го практикувате она што го читате. Оваа книга е исто така одличен дополнителен водич ако студирате за следниве сертификати за сајбер-безбедност : - Мрежа+ - Безбедност+ - Циса+ - ССЦП-КАП-ЦИСС - ЦИЗМ-ЦЕХ - и други слични ингеренции.Земете ја вашата копија денес! Iwc Лаборатории-Безбедност : Основи На Криптографија И Практична Употреба (Мек).

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата