Дик Нит Оригинални Лажици

Дик Нит Оригинални Лажици

Това е достапна
DEN 3.33
Количината на стоката:

Лажица со тенки сечила која произведува одлични риболовни искуства за фишер-мажи, -жени и-деца повеќе од 60 години! Се користи за тролање, риболов на поток, мочање, риболов на пристаниште, леење или дури и риболов на мраз! Дик Нитс се добро прилагодени за речиси секоја ситуација со риболов : Пастрмка, Лосос, Челик, Лејкерс, бас, Кокане, Кохо, Перде и Штука. Оригинални Лажици дик Нит : лажица со тенки сечила која произведува одлични риболовни искуства за фишер-мажи,- жени и-деца повеќе од 60 години. Се користи за тролање, риболов на поток, мочање, риболов на пристаниште, леење или дури и риболов на мраз. Дик Нитс се добро прилагодени за речиси секоја ситуација со риболов : пастрмка, лосос, челик, лејкерс, бас, кокане, кохо, перде и штука.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата