Азотен Оксид систем 14164 - 110нос Азотен Оксид Шише Грејач

Азотен Оксид систем 14164 - 110нос Азотен Оксид Шише Грејач

Това е достапна
DEN 0.67
Количината на стоката:

Азотен Грејач за шишиња за 10 NOS системи се калибрирани за оптимални перформанси со притисок на шишето од 900-950 psi. Притисокот ќе се промени со температурата. Комплетите за грејач се термостатски контролирани (освен P/N 14169 NOS, што е контролирано под притисок) за да се одржи шишето под правилен притисок. Комплети достапни за најпопуларните шишиња со големина, со понудени грејачи од 12 волти и 110 волти.; Калибриран За Оптимални Перформанси. Достапно За Најпопуларните Шишиња со Големина. Обезбедува Правилен Притисок. Термостатски Контролирани. Притисок на шишето од 900-950 ПСИ.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата