Комплет За Поправка На Големи Дупки Со висока Јачина, Полнење На Ѕидови, fl oz

Комплет За Поправка На Големи Дупки Со висока Јачина, Полнење На Ѕидови, fl oz

Това е достапна
DEN 196.32
Количината на стоката:

Комплетот За Поправка На Големи Дупки СО Висока Јачина ОД 3 M € ги вклучува сите потребни алатки за внатрешни или надворешни поправки до 5". Комплетот вклучува 6 " кит нож, соединение за прскање засилено со влакна, 5,5"х 6" плоча за поправка, лента со влакна и подлога за брусење. СВИТКУВА и СЕ ПРИЛЕПУВА зад ѕидот за професионални резултати. ЗА ДУПКИ 3" -5 " во дијаметар. ГИ ПРАВИ ПОПРАВКИТЕ 5 ПАТИ ПОБРЗИ КОГА се користат Со Соединение За Поправка На Големи Дупки Со Висока Јачина ОД 3 МЕТРИ. ПОПРАВЕТЕ ГИ ОШТЕТЕНИТЕ ОБЛАСТИ на ѕидовите и таваните. НЕМА НАМАЛУВАЊЕ, пукање или доделување. Внатрешност/надворешност (со надворешна боја). ЛЕСНО соединение за прскање со ПЕСОК. ПРИЛАГОДЕТЕ ја плочката за поправка со сечење до саканата големина. Не се препорачува за структурни зглобови или пукнатини на стрес.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата