Суспензија Потпора Кертриџ Се Вклопува изберете: 1969-ПОРШЕ 911, 1970-ПОРШЕ 914

Суспензија Потпора Кертриџ Се Вклопува изберете: 1969-ПОРШЕ 911, 1970-ПОРШЕ 914

Това е достапна
DEN 4623.36
Количината на стоката:

Удобноста при возењето може да биде важна, но враќањето На Контролата на Возењето на возилото. стабилност, запирање, промена на лентата одговорноста и ракувањето е критична. Киб Ексел-Г Шоковите и Потпорите се дизајнирани за најважната цел на изведбата : Враќање на оригиналните можности на возилото. Киб е водечки светски снабдувач на шокови и потпори за нови производители на возила И Excel-G е направен на истите линии за склопување KYB OE, ги користи истите компоненти за квалитет НА OE и е калибриран за да ги врати оригиналните, дизајнирани перформанси, а не да ги менува. Тоа ја заработи класификацијата Excel-G : OEA (Оригинална Опрема за Резервниот Пазар). Kyb Excel-G е дизајн на азотен гас, со двојна цевка, кој ја вклучува секоја квалитетна компонента што ја вклучуваат нашите глобални оем производи. Суспензија Потпора Кертриџ.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата