Пумпа за гориво компатибилен со 2007- Hyundai Santa Fe 6Cyl 3.3L 2.7L лев возач со единица за испраќање

Пумпа за гориво компатибилен со 2007- Hyundai Santa Fe 6Cyl 3.3L 2.7L лев возач со единица за испраќање

Това е достапна
DEN 2.67
Количината на стоката:

Специфит на производи : Директно фитквантност Продадена : Продадена индивидуално Операција : Електричен конектор : 2 Електрични конектори; Вклучен е стапката на конектори со 4 и 3-постепени сечила : 34 галони/час за испраќање на час Вклучен : Со сензорот за испраќање на гориво, вклучен : Со број на сензори за притисок, број на дел : FG1272, E8821 M, SP3022 M, 311100 W000 RELSPLACES OE Број : 311100 W000 PUMPDRIVEMOTIVE PUMP на гаранцијата Pump Drivemotive ја испорачуваат вистинската количина на гориво за сите оптоварувања и брзини. Изградени за последно и инженерство за чист, конзистентен проток, пумпите за возење на гориво се подготвени да ги вратат непречните перформанси и супериорната ефикасност на вашиот мотор. Феации и придобивки : Ангажирани производство на внатрешните компоненти се во согласност со ISO 9001 и QS 9000 производствени стандарди и претрпеа ригорозни електрични, Притисок и тестирање на сензорите. Делумноста на електричното дејство за пумпање Одржува енергетски ефикасен излез, без оглед на мешавините на додавање на горивото што влегуваат во системот. Пластика со голема јачина и антикорозивни легури, машински за одржување на најмалку 1 милион циклуси во рамките на услужниот живот на возилото. Сцејдер спречува честичките со големина на микрон да се лизгаат во системот. Коректна обликување со фитформ и димензионално точна пумпа овозможуваат соодветно монтирање во резервоарот или надвор од Тенк. Fe (подмодел : GLS, ограничен, SE) го заменува бројот на ОЕ : 311100 W000. Број на размена на дел : FG1272, E8821 M, SP3022 M, 311100 W000.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата