Повторно воспоставена замена за замена за 51645a Црна кертриџ за копирање во боја 110, 190, 280, DesignJet 700 ,, DeskJet 830C, 930C, FA 1220, OfficeJet 1170, K80, Photosmart 1000, 1115

Повторно воспоставена замена за замена за 51645a Црна кертриџ за копирање во боја 110, 190, 280, DesignJet 700 ,, DeskJet 830C,

Това е достапна
DEN 633.28
Количината на стоката:

Компатибилен со копирот во боја 110 копир во боја 120 копир во боја 140 копир во боја 145 копир во боја 150 копир во боја 155 копир во боја 160 копир во боја 170 копир во боја 180 копир во боја 190 копир во боја 210 копир во боја 210 LX Копир во боја 260 Копиер во боја 270 Копир во боја 280 Копир во боја 280 Копир во боја 290 290 Design Jet 700 Design Jet 750c Plus Design Jet 750cm Desk Jet 1000cse Desk Jet 1000cxi Desk Jet 1100 Desk Jet 1100 C Desk Jet 1120 C Desk Jet 1120cse Desk Jet 1120cxi Desk Jet 1220c-ps Desk Jet 1220cse Desk Jet 1220cxi Desk Jet 1600 Desk Jet 1600c Desk Jet 1600cm Desk Jet 1600cn Desk Jet 6122 Desk Jet 6127 Desk Jet 710 Desk Jet 710 C Desk Jet 712 Desk Jet 712 C Desk Jet 720 Desk Jet 720 C Desk Jet 722 Desk Jet 722 C Desk Jet 782 Desk Jet 782 C Desk Jet 815 Desk Jet 815 C Desk Jet 820 Desk Jet 820 C Desk Jet 820 Cse Desk Jet 820 Cxi Desk Jet 830 Desk Jet 830 C Desk Jet 832 Desk Jet 832 C Desk Jet 850 Desk Jet 850 C Desk Jet 855 Desk Jet 855 C Desk Jet 855 Cse Desk Jet 855 Cxi Desk Jet 870 Desk Jet 870 C Desk Jet 870 Cse Desk Jet 870 Cxi Desk Jet 880 Desk Jet 880 C Desk Jet 882 Desk Jet 890 Desk Jet 890 C Desk Jet 890 Cse Desk Jet 890cxi Desk Jet 895 Desk Jet 895cse Desk Jet 895 Cxi Desk Jet 930 Desk Jet 9300 Desk Jet 930 C Desk Jet 932 Desk Jet 932 C Desk Jet 935 Desk Jet 935 C Desk Jet 950 Desk Jet 950 C Desk Jet 952 Desk Jet 952 C Desk Jet 960 Desk Jet 960 Cse Desk Jet 960 Cxi Desk Jet 970 Deskjet 970c deskjet 970cse deskjet 970cxi deskjet 990c deskjet 990cm deskjet 990cse deskjet 990cxi deskjet 995 deskjet 995c deskjet 995ck Fax 1220 Fax 1220xi Office Jet 1170 C Office Jet G55 Office Jet G85xi Office Jet G95 Office Jet K60 Office Jet K60xi Office Jet K80 Office Jet K80xi Office Jet R40 Office Jet R60 Office Jet R80 Office Jet T45 Office Jet T45xi Office Jet T46 Office Jet T65 Office Jet T65xi Office Jet Pro 1150 Office Jet Pro 1150 C Office Jet Pro 1150 Cse Office Jet Pro 1150 Cxi Office Jet Pro 1170 Office Jet Pro 1170 C Office Jet Pro 1170 Cse Office Jet Pro 1170 Cxi Office Jet Pro 1175 Office Jet Pro 1175 C Office Jet Pro 1175 Cse Office Jet Pro 1175 Cxi Photo Smart 1000 Photosmart 1100 Photosmart 1100xi Photosmart 1115 Photosmart 1115cvr Photosmart 1215 Photosmart 1215vm Photosmart 1218 Photosmart 1218xi Photosmart 1315 Photosmart 1315vm Photosmart P1000 P1000 P1000 P1000 P1000 P1000 P1000 P1000 P1000 P1000 Употребата на касети за замена за замена и материјали не ја поништува гаранцијата за печатачот. Факс 1220 1220xi Office Jet 1170 1170 C G55 G55 XI G85 G85 XI G95 K60 K60 XI K80 R40 R60 R80 T45 T45 XI T46 T65 T65 XI Office Jet Pro 1150 C 1150 CSE 1150 CXI 1170 1170 C 1170. За употреба во копирање во боја 110 120 140 145 150 155 160 170 180 190 210 210 LX 260 270 280 290 Design Jet 700 750 C Plus 750 CM Desk Jet 1000 CSE 1000 CXI 1100 1100 C 1120 C 1120 CSE 1120 CSE 1120 CXI 1220 C-PS.Оваа понуда вклучува 1 51645 A Црна / 45 Црна кертриџ.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата