Спектра Премиум ФГ75А Резервоар За Гориво Испраќање Единица

Спектра Премиум ФГ75А Резервоар За Гориво Испраќање Единица

Това е достапна
DEN 3183.84
Количината на стоката:

Иновативното инженерство, технологијата на производство и контролата на квалитетот гарантираат дека Единиците За Испраќање На Премиум резервоарот За гориво Спектри ги исполнуваат или надминуваат перформансите на оригиналната опрема што ја заменуваат. Единицата е дизајнирана да ги исполнува, формира и функционира барањата ое постигнати со искористување на нашата експертиза за дизајн на системот ЗА гориво ОЕ. Прецизно тестираните сензори за нивото на горивото обезбедуваат мерачот на горивото на возилата да обезбеди точно отчитување на кое било ниво на гориво. Вклучува цедилки за помазен процес на инсталација и обезбедува чист систем за гориво при замена. Конструиран до строги толеранции врз основа на длабинското знаење на нашите инженери ЗА делот ОЕ што е дизајниран да го замени. Произведен со висококвалитетен материјал, обезбедувајќи издржливост на овој дел за да се спречат скапи поправки.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата