Модул ЗА Фантомско Палење Со Прицврстување

Модул ЗА Фантомско Палење Со Прицврстување

Това е достапна
DEN 2.67
Количината на стоката:

Модулот ЗА Фантомско Палење PAC IGN-3 нуди 2 главни функции за олеснување на инсталацијата на резервните електронски додатоци во денешните возила Со CANbus и оние со технологија за запирање на моторот. Функцијата-исклучено одложување обезбедува конзистентен додаток за време на различни услови на возилото, како што е исклучување на моторот при црвено светло или исклучување на алтернаторот додека возите. Оваа функција е од суштинско значење за возилата со технологија за стоп-старт! Функцијата-исклучување-одложување има 2 поставки за избор : 10 секунди, за типична употреба на стоп-старт и режим на продолжено исклучување каде што е предвидено 140 секунди пред да се исклучи. Ако 10-секундата "тампон" не е доволна за вашата инсталација, едноставно исечете ја жицата со кафеава јамка, а ИГН-3 ќе обезбеди додаток 140 секунди откако ќе се исклучи моторот или алтернаторот. Лесен начин за обезбедување додаток во возило Со Канбус. Чува електронски резервни додатоци од исклучување на црвени светла во стоп-старт опремени возила. Открива кога работи моторот и обезбедува вклучена дополнителна жица. Избирање-исклучување-одложување од 10 секунди или 140 секунди. Едноставна, 3-жична инсталација.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата