Зимски блок LN1530RE лисја за лисја за базени за вметнување, одговара на 15 '30' правоаголник базен

Зимски блок LN1530RE лисја за лисја за базени за вметнување, одговара на 15 '30' правоаголник базен

Това е достапна
DEN 1.00
Количината на стоката:

Нередот на влажни, гнили лисја на капакот на базенот може да направи секој да го одложи да го отвори својот базен во пролет или лето. Зимскиот блок лист мрежа може да помогне, со што е лесно и безболно да се грижи за сите остатоци што се градат во постудените месеци. Лесно нанесете го лесниот, издржлив лов на лисја на почетокот на сезоната на есен, а потоа измерете ги рабовите со цевки за вода со лесно пополнување (не се вклучени). Откако дрвјата се голи, едноставно извадете ја мрежата и располагајте со кој било акумулиран материјал. Потоа, мрежата на лисја може лесно да се склопи и да се чува за зима. Ова ќе ја елиминира скутот за отстранување на какво било распаѓање на лисјата кога ќе го отворите вашиот базен во пролет. Оваа мрежа за зимски блок лисја има дарежливо преклопување 2 'од сите страни за да се обезбеди целосно покритие. Целокупната мерка на покритие од 19 „x 34“ за да одговара на базен за правоаголник од 15 „x 30“. Нередот на влажни, гнили лисја на капакот на базенот може да направи секој да го одложи да го отвори својот базен во пролет или лето. Зимскиот блок лист мрежа може да помогне, со што е лесно и безболно да се грижи за сите остатоци што се градат во постудените месеци. Лесно нанесете го лесниот, издржлив лов на лисја на почетокот на сезоната на есен, а потоа измерете ги рабовите со цевки за вода со лесно пополнување (не се вклучени). Откако дрвјата се голи, едноставно извадете ја мрежата и располагајте со кој било акумулиран материјал. Потоа, мрежата на лисја може лесно да се склопи и да се чува за зима. Ова ќе ја елиминира скутот за отстранување на какво било распаѓање на лисјата кога ќе го отворите вашиот базен во пролет. Оваа мрежа за зимски блок лисја има дарежливо преклопување 2 'од сите страни за да се обезбеди целосно покритие. Целокупната мерка на покритие од 19 „x 34“ за да одговара на базен за правоаголник од 15 „x 30“.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата