Центричен 130. - Премиум Кочница Мајстор Цилиндар

Центричен 130. - Премиум Кочница Мајстор Цилиндар

Това е достапна
DEN 2.67
Количината на стоката:

Премиум Кочница Мајстор Цилиндар (130.83005) Од Центрични. Произведен според стандардите ЗА ОЕ и ОЕС, овој цилиндар лесно го враќа системот за сопирање градејќи ја потребната количина на хидрауличен притисок што е неопходен за сопирање на возилото. Центричен 130.83005-Премиум Кочница Мајстор Цилиндар.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата