Дорман 940-Склоп На Бравата На Страничната Врата На Совозачот За Специфични Модели Шевролет К1500

Дорман 940-Склоп На Бравата На Страничната Врата На Совозачот За Специфични Модели Шевролет К1500

Това е достапна
DEN 1.33
Количината на стоката:

Овој склоп на бравата на вратата претрпе обемно тестирање за квалитет и безбедност за да обезбеди сигурни перформанси. Тој е дизајниран беспрекорно да го замени склопот на бравата на акциите на одредени години на возила, марки и модели. Со над 80.000 производи поддржани од тим инженери и експерти за производи со седиште во Соединетите држави, Дорман е првиот избор на автомобилски професионалци, механичари во дворот и самостојни низ Северна Америка. Сигурна замена - овој склоп на бравата на вратата претрпе обемно тестирање на квалитетот и безбедноста на перформансите. Совршено вклопување-дизајнирано за да обезбеди исто вклопување и функција на оригиналната брава на одредени години на возилото, марки и модели. Во согласност со безбедноста - дел претрпе симулирано тестирање на несреќи според владините упатства. Долготрајното тестирање на циклусот на поправка во вистинска врата на возилото потврдува ефективна употреба со години. Години на моделот на возилото овој дел одговара : Кадилак Ескалада : 1999, 2000 Шевролет Астро : 1985, 1986, 1987, 1988, 1989, 1990, 1991, 1992 Шевролет Блејзер : 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994. Шевролет Ц1500 Приградски : 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999 Шевролет Ц1500 : 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999 Шевролет Ц2500 Приградски : 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999. Шевролет Ц2500 : 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000 Шевролет Ц35 : 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000. Шевролет Ц3500 : 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000 Шевролет Ц3500ХД : 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата