Camco Red 3 8 Stud 4-мерач на морски батерии и склопување на лагер

Camco Red 3 8 Stud 4-мерач на морски батерии и склопување на лагер

Това е достапна
DEN 1.00
Количината на стоката:

12-инчен 4-инчен 4-инчен 4-инчен AWG, 3/8-инчен премија за кабел за батерии за квалитет на батерии е UL 1426 наведена и произведена според највисоките стандарди ABYC. Отпорен на топлина до 105 C суво и достапно во црна, црвена и жолта боја. Пред-собрани со врвен морски квалитет со калај, 95%-копер, секоја влакно на индивидуално затемнето жица обезбедува најголема заштита од достапната корозија и оксидација. Кабелската жица од типот 3 на Камко останува ултра флексибилна дури и во најекстремни услови. CAMCO 47453 RED 3/8 "Stud 12" Долг 4-мерач на морски кабел за батерии и склопување на ламби : Camco's 12 "4 AWG, 3/8" Премиум за кабел за батерии за квалитет е UL 1426 наведена и произведена според највисоките стандарди ABYC . Отпорен на топлина до 105 C суво и достапно во црна, црвена и жолта боја. Пред-собрани со врвен морски квалитет со калај, 95%-копер, секоја влакно на индивидуално затемнето жица обезбедува најголема заштита од достапната корозија и оксидација. Кабелската жица од типот 3 на Камко останува ултра флексибилна дури и во најекстремни услови.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата