Тејлор Жица Верте ТАЈ 10. ХОРИЗОНТАЛНА ЖИЦА РАЗБОЈ КОМПЛЕТ ЦРНА

Тејлор Жица Верте ТАЈ 10. ХОРИЗОНТАЛНА ЖИЦА РАЗБОЈ КОМПЛЕТ ЦРНА

Това е достапна
DEN 1.33
Количината на стоката:

ТЕЈЛОР Жица / Теме 10.4 ХОРИЗОНТАЛНА ЖИЦА РАЗБОЈ КОМПЛЕТ ЦРНА Оваа жица разбој комплет овозможува жици да се кандидира хоризонтално на капакот на вентилот за да ја покажат повеќе од жици и да ги задржи организирани и подалеку од други компоненти на моторот. Комплетот содржи два сепаратори од 2, 3 и 4 жици и 6 хоризонтални загради. Одговара на 8-цилиндрични возила со жици од 10,4 мм и капаци на вентили со централни завртки за кои се потребни подолги завртки на капакот на вентилот.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата