Соработници Powershred DS-10-Лист Крстот Сече Уништувач

Соработници Powershred DS-10-Лист Крстот Сече Уништувач

Това е достапна
DEN 1326.88
Количината на стоката:

Фелоус Пауершред ДС-3 Вкрстениот Уништувач може да исече до 10 листови хартија по премин во 302 (5/32?Х 2?Ниво На Безбедност П-3) вкрстени честички. Оваа машина, исто така, безбедно ги уништува кредитните картички, спојниците и клиповите за хартија. За да се заштити повеќе од вашиот идентитет, патентираната Технологија Safesensee е дизајнирана со електронски безбедносен сензор што го опкружува влезот на хартијата и автоматски го оневозможува уништувачот кога рацете го допираат отворот на хартијата. Со можност за уништување до 5 минути пред да биде потребен период на ладење, DS-3 е идеален за лична употреба на работната маса и вклучува глава за подигнување од 5 литри со рачка. Технологијата safesensee престанува да се уништува кога рацете ќе го допрат отворот на хартијатарачници 10 листови по премин во 5/32 x 2?Вкрстените честички (Ниво На Безбедност П-3), исто така, безбедно ги распарчуваат спојниците, клиповите за хартија и пластичните кредитни картички за 5 минути пред да биде потребен период на ладење од 20 минути, корпа за отпадоци од 5 литри со лесна глава за подигнување за лична употреба.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата