Вестин 23-Е-Серија 3 Тркалезни Нерф Чекор Барови - Полиран Нерѓосувачки Челик Одговара изберете: 2002-ДОЏ РАМ 1500, 2003-ДОЏ РАМ 2500

Вестин 23-Е-Серија 3 Тркалезни Нерф Чекор Барови - Полиран Нерѓосувачки Челик Одговара изберете: 2002-ДОЏ РАМ 1500, 2003-ДОЏ

Това е достапна
DEN 2111.84
Количината на стоката:

Вестин (ТМ) Е-Серија Нерф Баровите се направени од 3 инчи. дијаметар тркалезни цевки и се специфични дизајни на возилото. Чекор дизајн и монтажа техника варира во зависност од примената (монтажа комплет вклучени). Тие имаат вдлабнати подрачја монтирани чекор влошки уникатни за Е-Серија Нерф Барови функција на името на брендот Вестин(ТМ) и се ОТПОРНИ НА УВ.Инструкции за инсталацијаовој Дел Одговара : Годинамакемоделсубмодел2003-2006додгерам 1500ларами2002-2008додгерам 1500СЛТ2006-2007додгерам 1500спорт2004-2006додгерам 1500СРТ-102002-2008догерам 1500st2008dodgeram 1500sxt2006-2007dodgeram 1500trx42003,2005-2006dodgeram 2500 LARAMIE2006-2009dodgeram 2500slt2006-2007dodgeram 2500sport2003-2009dodgeram 2500st2008-2009dodgeram 2500st2008-2009dodgeram 2500sxt2006-2007 DODGERAM 2500trx42003-2006dodgeram 3500laramie2003-2009 DODGERAM 3500slt2006-2007 DODGERAM 3500sport2003-2009dodgeram 3500st2008-2009 DODGERAM 3500 SXST монтирање КОМПЛЕТ ВКЛУЧЕНИ. 3 " круг чекор барови. Специфични апликации за возила. Вбризгување обликувани полимер чекор рампа. Вдлабнати чекор област. Инсталација на завртки-не е потребно дупчење*. *На повеќето апликации. Одговара Изберете : 2002-2003 ДОЏ РАМ 1500 8 Цил 4.7 Л 2003-2005 ДОЏ ОВЕН 2500 6 Цил 5.9 Л 2004-2006,2008 ДОЏ ОВЕН 1500 СВ/СЛТ 8 Цил 5.7 Л 2003-2006 ДОЏ ОВЕН 3500 6 Цил 5.9 Л 2007 ДОЏ рам 1500 8 цил 5.7 Л 2006 доџ рам 2500 6 ЦИЛ 5.9 Л 2008 ДОЏ ОВЕН 2500 Св/Слт 6 ЦИЛ 6.7 Л 2007-2008 ДОЏ ОВЕН 3500 СВ/СЛТ 6 Цил 6.7 Л 2007 ДОЏ ОВЕН 2500 св/слт 6 Цил 5.9 Л 2009 ДОЏ рам 2500 6 цил 6,7 Л 2009 доџ рам 3500 6 Цил 6,7 Л И ПОВЕЌЕ - ДОДАДЕТЕ ГО ВАШЕТО ВОЗИЛО ВО нашиот додаток за вклопување За да проверите.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата