Сензор за позиција на гаснење на гаснење на REPM компатибилен со Eclipse Mitsubishi 1997- Mirage 4Cyl 2.4L 1.8L 1,5L

Сензор за позиција на гаснење на гаснење на REPM компатибилен со Eclipse Mitsubishi 1997- Mirage 4Cyl 2.4L 1.8L 1,5L

Това е достапна
DEN 764.64
Количината на стоката:

Специфично за производи Специфирање на типот : Директна замена Продадена е продадена : Продадена индивидуално Конфигурација : 4-постепено машко терминал; 1 Femaleенски Connector Inter Change Дел Број : Th247.1580614 Warranty : 1-годишна неограничена миризба гарант за производство од компоненти со врвен квалитет, ова е вашата најдобра опција и ефтина замена за вашите потреби за обнова, поправка и одржување-ОЕ за замена на производи за вашата оштетена или старост фабрика Дел.compabtital со следниве возила : Fitnote : Со влечење Control Mitsubishi99 Diamante Base2000-2001 Diamante (подмодел : ES, LS) 98 Eclipse Spyder GS2001 Mirage ES97-2002 Mirage (подмодел : DE, LS) 97-99 Montero Sport ES Interchang : TH247,1580614 Fits Select : 1998-2000 MITSUBISHI MIRAGE DE 1997,2001-2002 MITSUBISHI MIRAGE 1998 MITSUBISHI ECLIPSE SPYDER GS 2000-2001 MITSUBISHI DIAMANTE LS 1999 MITSUBISHI DIAMANTE 1997-1999 MITSUBISHI MONTERO SPORT ES and more - add your vehicle to our fit додаток за проверка.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата